Els Bellés es citen a Culla el pròxim 4 de setembre

1020
PUBLICITAT

Les persones amb cognom Bellés estan d’enhorabona. I és que Culla celebrarà el proper diumenge 4 de setembre la ‘Trobada de Persones amb el Cognom Bellés’ una festa on qualsevol persona que tinga el cognom o estiga vinculada directament amb algun Bellés (parelles, fills…) podrà gaudir dels actes preparats per a un esdeveniment que vol convertir-se en tradició.

Per començar la jornada, a les 11:45 h es farà una recepció i benvinguda a tots els assistents en la porta de l’Ajuntament de Culla, per tal d’acollir-los no només en la festa, sinó també en la localitat. Posteriorment, a les 12:00 h tots els participants podran disfrutar d’una visita lliure per Culla, amb accés inclòs a l’edifici de l’Antic Hospital.

A les 14:00 h tindrà lloc el menjar popular en el poliesportiu de Culla, un acte que buscarà que tots els Bellés es coneguen entre ells i que s’estendrà fins ben entrada la vesprada, amb música i moltes sorpreses a partir de les 16:30 h.

El preu a assistir a l’encontre és de 20€ per persona a partir dels 7 anys d’edat i les places són limitades, pel que es recomana inscriure’s amb prou d’antelació i no esperar fins a la data límit, el 27 d’agost. 

Per a realitzar aquestes inscripcions els interessats hauran de facilitar el seu nom i cognoms complets al correu todoslosbelles@gmail.com o al telèfon 628853816 (Fernando Bellés Batalla). En el cas dels veïns de Culla, la inscripció també la podran fer per whatsapp al  626254870 (Paco Bellés).