Els apartaments de la Mare de Déu de la Font ja tenen adjudicataris

1592
Adjudicataris
Adjudicataris
PUBLICITAT

Ricardo Garcia i Maria Isabel Tena, parella de veïns de Castellfort, són els nous adjudicataris dels apartaments rurals de l’Ermita de la Mare de Déu de la Font des de l’u de gener.

“En total hi ha tres cases disponibles per a llogar, la Sala Pintada amb una capacitat de cinc persones, la Casa Castell amb una capacitat de vuit i la Sala Arcs on poden caber fins a nou comptant els sofàs-llit. La situació és ideal, al mig de la natura i al costat de l’ermita i les pintures grisalles” explica Maria Isabel.

Tothom qui vulga allotjar-se en aquest indret tan especial de Castellfort pot contactar amb els nous adjudicataris mitjançant el correu electrònic ruraldelafont@gmail.com, el telèfon 669185578 o a través de la seua pàgina de Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100076350127995

L’Ajuntament de Castellfort, que fa una forta aposta per dotar de nous serveis que generen activitat econòmica al municipi, vol agrair públicament la valentia d’aquesta família per llençar-se en aquest projecte que permetrà l’arribada de més turistes a la localitat i que recuperarà l’històric ús de la Mare de Déu de la Font com a hostatgeria.