Els alumnes del Centre Formatiu de Morella realitzen l’examen del Trinity College London

282
Els alumnes del Centre Formatiu de Morella realitzen l’examen del Trinity College London
Els alumnes del Centre Formatiu de Morella realitzen l’examen del Trinity College London
PUBLICITAT

El Centre Formatiu de Morella ha realitzat avui una convocatòria extraordinària de l’examen d’anglés del Trinity College London a part de l’ordinària que es celebra cada juny a final de curs. D’aquesta manera, 20 alumnes s’han presentat a la part escrita i realitzaran l’examen oral el dilluns. Així, la ciutat continua apostant per la formació i els idiomes de manera que facilita l’accés a cursos, tallers i exàmens oficials a Morella i sense la necessitat de desplaçar-se a poblacions més grans.

La regidora d’Educació, Judit García, ha destacat que “els idiomes són molt importants avui en dia i l’accés a la formació per aprendre’ls ha de ser fàcil i propera de manera que no siga necessari desplaçar-se a ciutats més grans”. A més, l’edil ha comentat que “els exàmens del Trinity College London tenen un reconeixement oficial, la qual cosa és important a l’hora d’accedir a alguns llocs de treball”. García també ha subratllat que “a Morella seguim apostant per la formació i els idiomes, així com que els i les alumnes ho puguen fer ací, ja que, com veiem en cada examen i curs, la demanda i participació són elevades”. Finalment, l’edil ha aprofitat per a “desitjar sort als i les alumnes que s’han presentat en aquesta convocatòria extraordinària”.

El Centre Formatiu de Morella ofereix diferents titulacions oficials per a diversos nivells en cursos d’idiomes. Enguany s’imparteix un curs especial per a alumnes infantils que ha tingut molt d’èxit, tant en matriculació, com en desenvolupament.