Els alumnes de l’Escola d’Estiu de la Torre d’En Besora dibuixen un mural a favor de la igualtat

602
PUBLICITAT

L’Ajuntament de la Torre d’En Besora ha posat en marxa l’Escola d’Estiu i els 14 alumnes han començat a pintar un mural a favor de la igualtat entre homes i dones que embellirà el nucli urbà de la localitat.

De fet, la pintura s’està fent sobre la paret principal dels antics dipòsits d’aigua, situats a l’esquena de la plaça d’Església, en un espai que l’Ajuntament vol recuperar i dignificar i, fins i tot, posar-hi nom quan s’inauguri el mural ”.

Els infants estan completant el mural sota la direcció de les dues monitores que s’encarreguen d’atendre l’escola d’estiu. “Hem posat en marxa aquesta escola estiuenca amb un doble objectiu: d´una banda es tracta d´entretenir els petits a través d´una sèrie d´activitats d´oci educatiu, però també volem ajudar les famílies a conciliar la seva vida laboral amb la personal” , assegura l’alcalde de la localitat, David Vicente, que assenyala que es tracta d’un servei “gratuït ja que està subvencionat per la Generalitat”.

L’Escola d’Estiu de la Torre d’En Besora va obrir les portes el dia 1 de juliol i romandrà oberta al llarg de tot el mes.