Els allotjaments d’Ares del Maestrat s’integren a Booking per incrementar les reserves

768
Moli Sol de Costa
PUBLICITAT
Moli Sol de Costa
Moli Sol de Costa

Els establiments turístics d’Ares del Maestrat s’han integrat a la plataforma de reserves Booking. S’han sumat tant els establiments turístics que depenen de l’Ajuntament d’Ares del Maestrat com els allotjaments privats.

D’aquesta manera s’ha integrat l’Hotel d’Ares, els habitatges de turisme rural que depenen del consistori o també el refugi de la Font dels Regatxols. Des de la integració a Booking s’ha registrat un notable increment de reserves, segons han apuntat des del consistori.

L’increment s’ha notat especialment a les cases rurals o al refugi forestal de la Font dels Regatxols. Els empresaris i el municipi estan satisfets perquè “d’aquesta manera busquem que en caps de setmana en els que a penes havia visitants puga registrar un major moviment en el municipi”, segons ha apuntat l’alcalde, Abelardo Tena.

L’Ajuntament d’Ares ha apuntat que la suma del municipi a les xarxes de reserves també permetrà dinamitzar els museus de l’antiga nevera medieval, el barranc dels molins fariners o la cova del castell.

A través de l’empresa Historiart s’informa als visitants, s’organitzen visites guiades o es fomenta l’arribada de nous visitants.