Els alcaldes del PP dels Ports reclamen una reunió perquè el Consell rectifique davant la desaparició del servei d’autobús

624

Nota de premsa del PP

L’empresa que ofereix el servei ha anunciat que cancel·la aquestes rutes interurbanes davant la falta de suport de la Generalitat el que suposa aïllar aquests municipis

Ferrer: “És incomprensible que un morellà com Ximo Puig no pari de maltractar la seva província i també a la seva comarca”

Els alcaldes i portaveus del PP van a exigir una reunió urgent amb la Conselleria d’Infraestructures davant l’anunci de l’empresa que ofereix el servei d’autobús a la comarca d’eliminar el servei per la falta de suport de la Generalitat . Els alcaldes d’aquests municipis han rebut una carta de l’empresa en la qual deixa clar que davant l’absència de suport del nou Consell elimina el servei.

En concret l’empresa realitzava un servei a la CV-103 amb connexions entre Vilafranca-Morella, Cantavieja-Morella, Sorita-Morella i Castellfort-la Canà. Tots els anys la Conselleria aportava diners per suplir el cost d’aquest servei que, malgrat ser deficitari, és necessari per mantenir la vertebració del territori.

Tal com ha denunciat l’alcalde de Portell de Morella, Álvaro Ferrer, “ja va sorprendre molt que Ximo Puig rebutgés de ple la proposta del president de la Diputació, Javier Moliner, d’incloure una partida en els pressupostos de la Generalitat de 2016 per oferir un servei de transport rural “però” ara, a més, es plantegen eliminar aquest servei “.

L’alcalde assenyala que ja s’ha posat en contacte amb els responsables dels diferents municipis de la comarca per “exigir que la Generalitat rectifique i es mantingue el servei” perquè “tinguem les mateixes oportunitats”. L’alcalde lamenta que “mentre d’una banda la Diputació impulsa plans com el de Repoblem, perquè els municipis més petits tinguem millors oportunitats, la Generalitat presidida per un morellà no pari de maltractar la seva província i la seua comarca”.

Álvaro Ferrer assenyala que gràcies a la pressió exercida pels responsables populars de la província “estem segurs que la propera setmana hi haurà una reunió i es podrà abordar la qüestió i exigir una rectificació per no quedar-nos aïllats”.