Els agricultors planegen una altra concentració demà a Vall d’Alba després de “l’èxit” de hui

150
PUBLICITAT

Interrompran les protestes el cap de setmana

Els agricultors i ramaders de la província de Castelló, que aquest matí s’han manifestat en Els Ibarsos i la Vall d’Alba, planegen una nova concentració aquest divendres amb tractors per a protestar per la situació del sector agrari. El cap de setmana, en canvi, cessaran les protestes.

Les fonts consultades consideren un “èxit” la convocatòria d’aquest matí en la CV-15, amb més de 70 tractors entorpint el trànsit per a denunciar les precàries condicions econòmiques del treball en el camp. Al voltant d’una quinzena de furgonetes s’han sumat a la marxa a l’interior de la Plana Alta.

La Guàrdia Civil ha acompanyat a la columna de vehicles procedents de Els Rosildos, Albocàsser, Vilar de Canes, la Vall d’Alba i la resta de municipis de la zona. Tres patrulles de la Benmereixent han custodiat la seguretat dels participants i de la resta de vehicles durant una protesta que s’ha desenvolupat sense incidents fins a l’esplanada d’entrada a la Vall d’Alba.

La manifestació es repetirà en la sobretaula de demà. Els agricultors i ramaders descarten accions de protesta durant el cap de setmana i reprendran les queixes el dilluns, si bé encara no han consensuat quin tipus de mesures activaran.