Els 4.000 afectats per la suspensió de l’últim torn de Castelló Sènior per la COVID-19 han de sol·licitar la devolució en la seua agència de viatges

696
PUBLICITAT

Nota de premsa de la Diputació de Castelló


La diputada de Turisme, Virginia Martí, espera que el procés resulte molt àgil i que els reembossaments s’efectuen de manera immediata

Les al voltant de 4.000 persones afectades per la suspensió dels viatges de Castelló Sènior programats per al període comprés entre els mesos de març i juny de 2020 per la crisi de la COVID-19 ja poden sol·licitar la devolució de l’import abonat contactant amb les agències en les quals van realitzar la contractació. Segons ha anunciat la diputada de Turisme, Virginia Martí, la intenció de la institució és que el procés resulte molt àgil i que els reembossaments s’efectuen amb la màxima celeritat.

Castelló Sènior és el programa de vacances per a majors amb el qual la Diputació subvenciona parcialment paquets vacacionals de sis dies i cinc nits en hotels de la província de Castelló. Per al període comprés entre setembre de 2019 i juny de 2020 s’havia concertat un total de 10.000 places. La suspensió de l’últim torn de la temporada suposa un estalvi de 750.000 euros sobre el pressupost inicial de la Diputació, que ara es troba en fase de reestructuració.

Virginia Martí ha explicat que la institució està a l’espera de l’evolució de la pandèmia i de les indicacions que realitzen les autoritats sanitàries per a prendre una decisió respecte a l’obertura d’un nou període de Castelló Sènior. Sobre aquest tema, ha assenyalat que «s’imposa la cautela perquè el primer ha de ser sempre la salut, i molt més tenint en compte que aquest programa de viatges està orientat a un col·lectiu de màxim risc».

Encara que la diputada ha deixat clara la seua intenció de «actuar amb la màxima prudència», també ha mostrat la seua disposició a reactivar el programa «quan siga possible» perquè «resulta molt beneficiós socialment perquè permet que les persones majors puguen viatjar per la província, i econòmicament perquè ajuda a desestacionalitzar el turisme possibilitant que els hotels tinguen activitat en temporada mitjana o baixa».