Electra Energia subministrarà energia 100% verda als ajuntaments de la província de Castelló

854
Electra Energia subministrarà energia 100% verd als ajuntaments de la província de Castelló
Electra Energia subministrarà energia 100% verd als ajuntaments de la província de Castelló
PUBLICITAT

Electra Energia, primera adjudicatària en la Central de Compres de la Diputació de Castelló després d’imposar-se a Iberdrola i Endesa, subministrarà energia 100% verda als ajuntaments de la província amb els quals contracte. Així, durant els pròxims dos anys, aquests consistoris provincials i els seus edificis municipals utilitzaran energia que procedirà de fonts renovables, entre les quals es troben les pertanyents al grup Electra del Maestrazgo.

L’energia verda és la que s’està produint mitjançant recursos naturals que són inesgotables. Aquestes fonts són molt importants per a la sostenibilitat del planeta i és fonamental apostar pel seu ús. Amb aquesta adjudicació, els ajuntaments adherits a la Central de Compres de Diputació passaran a utilitzar energia 100% verda. En el cas de Electra Energia, el subministrament s’obtindrà de l’energia hidràulica i la fotovoltaica.

Cal recordar que Electra Energia ha concorregut a aquesta licitació amb l’objectiu de poder continuar subministrant als ajuntaments amb els quals històricament ha tingut relació i ha resultat l’opció més avantatjosa. Electra Energia va presentar els preus més baixos en els 6 lots en els quals va concursar, que suposen el 99,5% de l’energia dels contractes adherits a la convocatòria. A més dels preus, en el plec de condicions per a la licitació dels contractes de subministrament elèctric es valorava també l’atenció personalitzada, assessorament i temps de resposta oferit pels aspirants als ajuntaments adherits, així com altres aspectes tècnics o de facturació bàsics per al normal funcionament de l’administració.

A diferència d’Iberdrola i Endesa, les dos majors elèctriques del país i propostes com a adjudicatàries en segon i tercer lloc respectivament, Electra Energia és una empresa elèctrica d’àmbit local que comercialitza principalment en municipis del nord de la província de Castelló i del nord-est de la província de Terol. Electra Energia ha concorregut a aquesta convocatòria amb l’objectiu de poder continuar subministrant als ajuntaments amb els quals històricament ha tingut relació.