Electra Energia resulta l’opció més avantatjosa en la Central de Compres de la Diputació

885
Electra Energia resulta l'opció més avantatjosa en la Central de Compres de la Diputació
Electra Energia resulta l'opció més avantatjosa en la Central de Compres de la Diputació
PUBLICITAT

Electra Energia ha resultat l’opció més avantatjosa en la licitació dels contractes de subministrament elèctric duta a terme per la Central de Compres de la Diputació de Castelló. L’objectiu d’aquest concurs és facilitar la contractació als ajuntaments de la província, segons el Decret d’Adjudicació publicat en la web oficial el 15/01/2019.

Els aspirants, Iberdrola, Endesa i Electra Energia entre altres, havien de presentar oferta de preu per a set lots d’energia diferenciats pel tipus de subministrament. Electra Energia va presentar els preus més baixos en els 6 lots en els quals va concursar, que suposen el 99,5% de l’energia dels contractes adherits a la convocatòria. A més dels preus, en el plec de condicions per a la licitació dels contractes de subministrament elèctric es valorava també l’atenció personalitzada, assessorament i temps de resposta oferit pels aspirants als ajuntaments adherits, així com altres aspectes tècnics o de facturació bàsics per al normal funcionament de l’administració.

A diferència d’Iberdrola i Endesa, les dos majors elèctriques del país i propostes com a adjudicatàries en segon i tercer lloc respectivament, Electra Energia és una empresa elèctrica d’àmbit local que comercialitza principalment en municipis del nord de la província de Castelló i del nord-est de la província de Terol. Electra Energia ha concorregut a aquesta convocatòria amb l’objectiu de poder continuar subministrant als ajuntaments amb els quals històricament ha tingut relació.

Energia verda
Cal destacar que la totalitat de l’energia inclosa en les ofertes és energia verda. El 100% procedeix de fonts renovables, entre les quals es troben les pertanyents al grup Electra del Maestrazgo. El subministrament als ajuntaments de la província de Castelló provindrà de l’energia hidràulica i la fotovoltaica.