Electra Energía il·luminarà edificis emblemàtics com la Diputació de Castelló o el castell de Peníscola

114
Peníscola

La companyia energètica ha estat l’opció amb més avantatge en la licitació de la Diputació  

Electra Energía ha tornat a resultar l’opció amb més avantatge en la licitació de contractes de subministre elèctric de la Central de Compres de la Diputació de Castelló. Gracies a això, la companyia continuarà subministrant a los ajuntaments amb els que històricament ha guardat vinculació. Tanmateix, ampliarà aquesta xarxa, arribant a més consistoris i edificis que hi són propietat de l’administració provincial.  Entre els que destaquen el propi Palau de la Diputació, i el castell i far de Peníscola. 

Electra Energía ha estat l’opció més valorada en quatre dels set lots de licitació, per davant d’empreses com Iberdrola, Endesa i Gas Natural. Fa ara dos anys, l’elèctrica ja aconseguí vèncer en esta licitació i, ara, ha ofert un major volum. Gràcies a aquest fet, abastirà a més ajuntaments i edificis que són titularitat de la Diputació.

Entre altres edificis destaquen el Palau de la Plaça de las Aules de la Diputació de Castelló, el castell del Papa Luna de Peníscola o el far d’esta localitat. A més, Electra Energía també subministrarà els edificis CEDES de la província, els de recaptació, Ofisams i alguns museus, plantes i centres polivalents.

Altra de las qüestions importants es que la energia amb la que s’il·luminaran els espais de la Diputació de Castelló i de los ajuntaments serà 100% verda; provindrà de l’energia  hidràulica i la fotovoltaica. El pressupost de l’acord de la licitació dels contractes de subministres de la Central de Compres provincial s’ha fixat en 24 milions d’euros, corresponents a la despesa de la Diputació i a les entitats  adherides en l’acord per als anys 2021 i 2022.