El Wolf Festival rebrà a Albocàsser als esportistes de la carrera de muntanya

142
PUBLICITAT

L’Ajuntament prepara música, fira, jocs i gastronomia el 30 de març per a participants i acompanyants a les proves

L’Ajuntament d’Albocàsser ha organitzat el Wolf Festival, un extens programa d’activitats per a aprofitar l’arribada de participants de la Wolf Half Maraton (WHM), que pren el nom de ‘llops’ en anglés pel sobrenom amb què es coneix al veïnat. Es tracta d’una carrera de muntanya que celebrarà el 30 de març amb la col·laboració del Club de Muntanya Desnivell i que inclou una doble prova: la carrera competitiva i una marxa senderista per a categories inferiors.

D’aquesta manera, el consistori complementarà la competició estrictament esportiva amb la fira del corredor, prevista per al divendres 29 en el Casal Jove. Els participants podran recollir els seus dorsals entre les 18 i les 20 hores. Els més ressagats podran fer-ho el matí de la carrera, de 7.00 a 8.15 hores.

La capital de l’Alt Maestrat es convertirà així en epicentre de l’esport de naturalesa amb itineraris que discorreran per camins i senderes del terme municipal. L’eixida i l’arribada de les diferents modalitats tindran lloc al carrer del Barranc.

Les inscripcions per a la carrera oficial (amb eixida a les 8.30), que té una distància de 27 quilòmetres, estan obertes a 25 euros fins al 15 de març. Entre el 16 i el dia previ a la prova el preu serà de 29 euros. D’igual mode, la marxa de 13 quilòmetres (amb eixida a les 8.45) costa en l’actualitat 15 euros, que s’incrementaran fins als 19 euros en les últimes jornades.

Les persones interessades a participar en qualsevol de les dues modalitats poden inscriure’s en la web https://www.rockthesport.com/ca/esdeveniment/wolf-half-marathon

Coincidint amb la celebració de la prova, l’Ajuntament ha programat animació infantil, fira, música i jocs durant tot el matí del 30 per a les persones que acompanyen als corredors. A més, una vegada finalitzades les proves, participants, voluntaris i equip d’organització compartiran menjar de germanor, que està oberta a qualsevol persona.

La vesprada quedarà reservada al lliurament de trofeus i sorteig de premis a partir de les 16 hores i al posterior tardeo a càrrec del grup Five. El Wolf Festival continuarà en el pavelló municipal amb el sopar amb entrepà, beguda i cremaet a partir de les 21 hores i un tribut a Hombres G des de les 22.30 hores. La macrodiscomóvil posarà el punt i final a la jornada.