El vilafranquí Marc Monfort al concert de l’Orquestra Nacional

151
PUBLICITAT


Ahir, dijous 21, el vilafranquí Marc Monfort va tocar per primera vegada a un concert de l’Orquestra i Coro Nacionals d’Espanya (OCNE). L’OCNE és la principal orquestra d’Espanya, i és excepcional que una persona tan jove com Marc, de 24 anys, siga convidat a tocar ací.

Marc és flautista, i la seua trajectòria formativa ja apuntava molt alt. Va començar la seua formació a la Unió Musical de Vilafranca i al conservatori de Castelló. Després, va marxar a estudiar la seua carrera i màster a Ginebra, i ha passat per orquestres com l’Orquestra de les Illes Balears o la Jove Orquestra Nacional d’Espanya.

Sota la batuta del director alcoià, Jordi Bernàcer, aquest concert de l’OCNE va ser un dels concerts més destacats de l’orquestra, ja que es va portar a cap per a commemorar el tancament de la presidència de la Unió Europea. És per això que el concert va comptar amb la presència de Ses Majestats els Reis d’Espanya, del president del govern de l’estat i de moltes més autoritats que fan que aquest concert siga dels més importants.

Des de l’Ajuntament de Vilafranca afirmen que és tot un honor que un jove vilafranquí estiga tocant a un concert d’aquesta talla. També, donen l’enhorabona a Marc Monfort i desitgen que continue per aquest camí que, possiblement, el portarà a tocar en importants orquestres per tot el món.