El Vilafranca supera clarament al Benassal al derby de proximitat (3-0)

578

El CF Vilafranca va iniciar la segona volta de la competició derrotant 3-0 al Benassal al Serrito el diumenge 17 de gener.

Alineació: Adrian Vicente, Fermin, Alejandro, Javi Nadal, Nicolas, Andreu, Pablo Pitarch, Edo, Guillem, Javi Prades i Pablo Andrés.

També van jugar Sergio Campos, Adrian Andrés i Jordi Sales.

Gols: 1-0 Pablo Andres (17), 2-0 Adrian Andres (69), 3-0 Pablo Andrés (91)

Primera part amb domini local. Javi Prades i Guillem van tenir ocasions a la primera meitat després que Pablo Andrés marcara un golàs des del vèrtex de l’àrea al minut 17. El Benassal va crear perill a pilota aturada.

Després del descans, els visitants van tenir bons minuts i es van acostar amb perill a l’àrea vilafranquina. Adrian Andres recollia una pilota que Pablo Andrés enviava al travesser i marcava el 2-0 al 69. Després el Benassal va seguir apretant per buscar el gol que li ficara al partit, amb bones aturades d’Adrian Vicente i ja en el descompte Pablo Andrés des de fora de l’àrea marcava el definitiu 3-0.

El proper partit serà al camp del líder Vilafamés, el dissabte 23 de gener a les 16h.