El Vilafranca s’imposa amb claredat a l’Atzeneta en partit amistós (4-1)

640

L’Amateur del CF Vilafranca va jugar el seu tercer partit amistòs de la pretemporda el diumenge 28 d’agost davant l’Atzeneta al Serrito, guanyant 4-1.

D’inici van jugar Adrian Vicente, Alejandro, Hector, Javi Nadal, Bruno, Ivan, Pablo Pitarch, Javi Prades, Edo, German i Pablo Andres.

També van jugar Adrian Monfort, Sergi, Mateu, Youness i Gabi.

Després de la derrota del divendres per 0-2 contra el combinat de Mosqueruela, els de Francis Roig van eixir molt intensos i als 20 minuts ja dominaven el marcador per 3-0 amb els gols d’Edo, Ivan i Pablo Andrés. L’Atzeneta quasi no es va aproximar a la porteria d’Adrian Vicente.

A la segona part, els vilafranquins van baixar un poc el ritme i l’Atzeneta feia el 3-1 al minut 48. Els vistitants van tindre més arribades de perill, encara que als últims 15 minuts el Vilafranca va disposar d’oportunitats, fins que German al 88 establia el 4-1 definitiu.

Aquesta setmana els jugadors de l’Amateur continuaran amb els entrenaments i el cap de setmana jugaran 2 partits. Divendres 2 a les 9 de la nit al Pla de Mig Ull de Cinctorres i el diumenge 4 al Serrito contra el Catí, equip de Primera Regional.