El Vilafranca perd per 1-3 en la seua visita a Canet

El CF Vilafranca va perdre 3-1 a Canet el diumenge 19 d’octubre.

Alineació: Adrian Vicente, Ismael, Hector, Popu, Nicolas, Andreu, Victor Prades, Christian, Cesar, Adrian Andres i Pau Andres.

També van jugar Alejandro, Edo, Jordi Sales i Pablo Pitarch.

Gols: 1-0 (28), 2-0 (60), 3-0 (70), 3-1 Edo (79)

Primera part força equilibrada entre dos equips de nivell similar. Els vilafranquins es van poder avançar en el marcador amb una rematada de Cessar el que Pau Andres no va arribar per marcar. Al 28 arribava el 1-0, després d’un rebuig del pal, un jugador local marcava en posició de fora de joc bastant clara. D’aquí al descans, els de Anselmo Martinez van tenir ocasions per marcar, però es van topar amb les bones aturades del porter del Canet, 3 de Cesar, 1 de Popu i Adrian Andrés. Després del descans, els locals van sortir amb força i al 60 arribava el 2-0. Els vilafranquins es van veure superats en aquests minuts de partit i en el 70 el Canet sentenciava marcant el 3-0. Edo al 79 marcava per a un Vilafranca que va dominar en els últims minuts i va tenir ocasions per marcar el seu segon gol. El proper partit serà al Serrito aquí a 2 setmanes, davant el Rosell, segurament el diumenge 2 de novembre a les 4 de la vesprada, ja que la setmana que ve toca descans en ser imparell el nombre d’equips que participen en la lliga.