El Vilafranca guanya al Rosell per 2-1 a segona regional

630
C.F.Vilafranca
El CF Vilafranca es va imposar per 2-1 al cuer Rosell al Serrito el diumenge 2 de novembre. Alineació: Adrian Vicente, Ismael, Hector, Popu, Adrian Fabregat, Andreu, Victor Prades, Cesar, Christian, Adrian Andres i Jordi Sales. També van jugar Pablo Pitarch, Edo, Pablo Andres i Pablo Tena. Gols: 1-0 Hector (2), 2-0 Pablo Andres (62), 2-1 (76)

Els vilafranquins van sortir amb força i gairebé en el primer minut Adrian Andres era enderrocat quan podia superar amb una vaselina al porter. El col·legiat va assenyalar la falta però no va treure ni la groga. 1 minut després, Hector de cap anotava el 1-0. El Vilafranca va continuar estrenyent en els primers 20 minuts, tot i que sense disposar d’ocasions per marcar. Amb el pas dels minuts, el Rosell es va animar tenint la seva oportunitat més clara amb un llançament des de fora de l’àrea que va atrapar Adrian Vicente sense problemes. El Vilafranca va perdre l’ordre dels primers minuts i no es van ocupar bé els espais en el terreny de joc. Després del descans, els locals van millorar el seu rendiment i van dominar amb claredat fins al minut 75. Pablo Andrés va marcar el 2-0 després d’una bona jugada col·lectiva en el minut 62. Després Cesar i Christian van poder marcar el 3-0, però en el minut 76, el col·legiat va assenyalar penal i Victor Prades era expulsat per protestar. El Rosell va marcar el 2-1. En els últims minuts el col·legiat va assenyalar 3 fores de joc en contra del Vilafranca que no eren i Edo veuria la segona groga per protestar. Amb 9, els de Anselmo Martínez van defensar el resultat amb encert. El proper diumenge 9 de novembre, partit a Tírig a les 16 hores.