El Vilafranca.F.S. femení pateix una derrota davant el Figueroles

674
El Femení Futbol Sala va perdre el seu tercer partit de la temporada a casa davant el Figueroles per 1-3.

Van participar Patri, Andrea Sales. Itziar, Maria, Mar, Jenny, Laura, Marina, Joana, Virginia i Mar.
L’encontre es presentava còmode a priori després del 0-4 del partit de la primera volta, però el Figueroles acudir amb gent nova i una jugadora de gran nivell que controlava tot el que succeïa a la pista. Així al minut 6 arribava el 0-1, després Laura va enviar una pilota al pal, també Itziar va tenir el gol de l’empat. Però a 40 segons del final, les visitants marcaven el 0-2. Després del descans, les vilafranquines van pressionar més amunt, encara que el Figueroles marcava el 0-3 al minut 28 que sentenciava el partit. Itziar a 3 per al final va marcar el definitiu 1-3.
Les d’Emilio Molina i Adrian Olcina visitaran l’Alcora B, segurament el dissabte a les 18’30h