El Vila-real Femení A s’imposa 4-1 al Castelló Femení A al partit de pretemporada organitzat pel CF Vilafranca

897

Aquest diumenge 1 d’agost, el Camp del Serrito de Vilafranca acollia el primer partit de pretemporada dels millors equips provincials de futbol femení, com són el Vila-real A que enguany debutarà a Primera Iberdrola i el Castelló A que per segon any consecutiu disputarà la Reto Iberdrola. El partit organitzat pel CF Vilafranca, acabaria amb victòria del conjunt vila-realenc per 4-1.

Pel Vila-real van jugar Elena de Toro, Olivia, Cienfu, Zaira, Bea Prades, Soldevila, Belén, Estefa, Lara Mata, Albeta i Vera Rico. També Pamela Tajonar, Miguélez, Medina, Sheila, Penel, Nerea, Tere, Ainoa i Querol.

Pel Castelló Anna Reina, Blanca, Mireya Garcia, Marta, Carlota, Anabel, Carolina, Veronica, Maria Lopez, Aida y Lucía. També Marta Gutierrez, Alba, Lara, Alexandra, Iris i Maral.

Al descans, l’equip groguet dirigit per Sara Monforte dominava per 3-1. A la segona part, el Vila-real aconseguia un altre gol fins al 4-1 definitiu.

Pel Vilareal, marcaven 2 gols Vera Rico i 1 Belen i Pinel. Per les albinegres el gol l’anotava Mireya Garcia.

La comarca dels Ports té representació al Vila-real amb la jugadora morellana Marta Querol i la psicòloga vilafranquina Jahel Molina.

La respota de públic va ser molt bona, al voltant de 350 persones es donaven cita al terreny de joc vilafranquí, amb aficionats de diversos pobles de Castelló.