El VIII Marató BTT Alt Maestrat suma una carrera no competitiva a Benassal per a captar nous adeptes

66
PUBLICITAT
  • La ruta, de 14 km, coincidirà amb la prova reina i la prova de marxa/e-bikes

Benassal acollirà diumenge que ve la VIII Marató BTT Alt Maestrat en una jornada que incorporarà la carrera no competitiva 14K per a facilitar la iniciació de nous esportistes. El Circuit Challenge BTT Marató Diputació de Castelló celebrarà la prova amb inici i meta en la plaça de l’Ajuntament. La recollida de dorsals estarà disponible el dissabte de 17 a 20 hores o el dia de la carrera de 6 a 7.30 hores.

El circuit ofereix tres distàncies: marató, marxa/e-bikes i la ruta iniciació al BTT. El primer té un preu d’inscripció de 30,6 euros, marxes curtes i e-bikes pagaran 25,6 euros per reservar plaça, mentre que el preu d’inscripció de la prova no competitiva és de 17,60 euros.

Respecte al traçat, els 53 quilòmetres de la marató arrancaran a les 8.15 hores i discorreran per un circuit de 1.750 metres de desnivell positiu. Per part seua, les e-bikes eixiran a les 8 hores i mitja hora després ho faran els participants de marxa per a recórrer 38 quilòmetres amb 1.150 metres de desnivell positiu. A la mateixa hora que la marxa partirà la ruta no competitiva en un circuit més còmode amb 270 metres de desnivell i 14 quilòmetres de distància. El lliurament de trofeus està prevista a partir de les 11.45 hores.

L’organització anima a les persones interessades a inscriure’s amb antelació a través de l’enllaç https://sportmaniacs.com/es/services/inscription/xviii-marat-btt-alt-maestrat-benassal-2024 i recorda que una altra de les novetats d’aquesta edició és la incorporació de carreres infantils en la vesprada del dissabte per a introduir als més xicotets en l’esport de les BTT. Es tracta d’una prova gratuïta dividida en categories: prebenjamí, promeses, principiants i alevins, en funció de l’edat dels participants.