El Video Club de Vilafranca organitza un concurs de curtmetratges

326
Concurs de curts
Concurs de curts
Concurs de curts

BASES DEL CONCURS

-Nota de premsa-

-Els participants podran presentar les seues obres fins al 30 setembre 2014

El Video Club de Vilafranca, en col·laboració amb l’Ajuntament de la localitat ha organitzat un concurs de curtmetratges audiovisuals. La iniciativa s’emmarca dins de la programació que es desenvolupa durant tot l’any en què es commemora el 775 aniversari de la Carta Pobla del municipi.

Així, cada participant en el concurs podrà presentar de manera individual o bé en un equip un sol curtmetratge. Les obres, que han de ser originals, tindran una durada mínima de cinc minuts i una màxima de quinze i podran realitzar-se en castellà o valencià. En els crèdits s’haurà de fer constar els llocs on s’ha desenvolupat la gravació. El tema del curt versarà en com publicitar o promocionar Vilafranca sota el lema “Paisatge-paisanatge”. En el concurs pot participar gent de qualsevol edat que lliurarà una còpia del curtmetratge en format DVD perquè puga ser visionat en el Video Club.

El període de presentació de les obres està obert i finalitza el proper 30 de setembre. El concurs estableix dos premis. El primer valorat en 200 euros i el segon valorat en 100 euros. El jurat estarà format per membres de la junta del Video Club així com persones relacionades amb el sector audiovisual i valoraran tant la creativitat com la originalitat en les obres.