El VI Circuit BTT Muntanyes de Castelló preveu superar el 1.500 participants en les nou carreres que comencen diumenge

878
PUBLICITAT

Not de premsa de la Diputació de Castelló

La primera de les cites es disputa aquest diumenge amb l’Open XC de BTT Coves de Sant Josep la Vall d’Uixó

El VI Circuit BTT Muntanyes de Castelló al qual dóna suport a la Diputació atraurà al voltant de 1.500 esportistes a les seues 9 carreres que començaran el proper diumenge a Vall d’Uixó. La institució provincial impulsa aquesta iniciativa que deixarà un impacte econòmic directe d’uns 150.000 euros a l’interior de la província, a més de consolidar-se com una important plataforma de difusió turística dels atractius naturals i patrimonials d’aquestes zones castellonencs.

El diputat d’Esports, Luis Martínez, ha explicat que “aquesta convocatòria es consolida com esdeveniment esportiu però també turístic, a l’afermar-se com a plataforma de difusió turística dels atractius naturals de les nostres muntanyes entre els esportistes participants i els familiars i acompanyants que es desplacen al costat a ells i que, en moltes ocasions, descobreixen llocs que mai abans havien visitat a la seua província. Perquè, si bé és cert que un percentatge dels participants de les carreres procedeixen d’altres zones de la Comunitat Valenciana i altres regions espanyoles, el turisme intern també cal tenir-ho molt en compte amb aquestes carreres com a fenomen en alça i que volem impulsar des la Diputació. No hi ha millor ambaixador de Castelló que els propis castellonencs, i l’esport també està ajudant a reforçar aquesta idea “.

Les deu carreres que conformen el circuit són les següents: la de Vall d’Uixó, que es disputarà el proper 13 de març; la VIII Marxa BTT de la Salzadella el 3 d’abril; la VI BTT Alcalatén Alcora el 8 de maig; la VIII Marxa BTT Alcalà de Xivert el 22 de maig; la X Marxa BTT Senglars Sant Joan de Moró el 12 de juny; la V Marxa BTT Serra d’en Galceran el 19 de juny; la XXIV Marxa Mountain Bike Cabanes el 4 de setembre; la XIX Marxa BTT Cudol Roig de Vilafamés el 18 de setembre i la XXIV Marxa BTT Fira d’Onda el 2 d’octubre.