El vent trenca la canal de la Casa de la Música de Vilafranca i arriba a 114 km/h a Xert

572
PUBLICITAT

El vent torna a bufar amb força a l’interior de Castelló. No ha ocasionat grans destrosses, però sí que es s’han registrat ràfegues considerables. En Xert es van mesurar 114 km / h. Va ser el punt on es van superar amb més comoditat els 100 quilòmetres per hora. A Vilafranca els 95 km / h que es van mesurar a l’estació meteorològica van ser suficients perquè es despengés un canal de la Casa de la Música, fruit de diversos dies en què el Déu Eolo ha empès amb ganes.

A la costa les ratxes també van ser notables, arribant-se a mesurar 85 quilòmetres per hora a Vinaròs. A la Tinença de Benifassà, a Fredes la velocitat va arribar a 81 km / h, la mateixa que es va deixar sentir a Atzeneta del Maestrat. Durant tota la jornada l’interior Nord de la província va estar sobre avís de nivell taronja per fortes ratxes.

El vent, sense ser del tot fred, si que va contribuir a que la sensació tèrmica fos la d’un dia rúfol. A Vilafranca la mínima va ser de 0 graus i la màxima de 6. A Morella o Portell el mercuri va marcar un grau de mínima i les màximes en cap cas van superar els 10 graus.

Ràfegues de vent:
Xert: 114 km / h
Vilafranca. 95 km / h
Vinaròs: 85 km / h
Fredes i Atzeneta. 81 km / h