El vent bufa a 103 km/h a Vilafranca i la sensació tèrmica arriba a -7

480
PUBLICITAT

Aire Gent Tapada 003

El vent del nord-oest va bufar amb força ahir a tot l’interior castellonenc. Les ratxes més fortes es van registrar a l’entorn de la Tinença de Benifassà, la Vall de Catí i les proximitats de Vilafranca. Al Maestrat Catí marxó 95 quilòmetres per hora, mentre que 93 km / h va mesurar l’estació de Xert i 89 km / h la de Sant Mateu.
A Vilafranca les ratxes van arribar a 103 quilòmetres per hora. A la zona de costa dels valors es van situar entre els 40 i els 68 quilòmetres per hora que van arribar a mesurar a Vinaròs. A les carreteres va ser habitual trobar-se amb branques d’arbres.

2015-02-22_18.34.211
Un altre punt on el vent va bufar amb notable força va ser la Tinença de Benifassà, on les ratxes van superar els 90 quilòmetres per hora. En Fredes la velocitat registrada va ser de 99 km / h.

-Sensació Tèrmica
La sensació tèrmica de fred va ser més acusada amb les fortes ràfegues de vent. Les mínimes es van situar al voltant dels 2 graus sota zero a Fredes i el grau negatiu a Vilafranca i Castellfort. La sensació tèrmica va arribar a ser de -7 graus en nombrosos punts. A les hores centrals del dia la situació no va millorar en excés, ja que les temperatures no van superar els 5 graus a la majoria de localitats de l’interior per sobre dels 1.000 metres.

RATXES DE VENT
Vilafranca 103
Fredes 99
Catí 95

MÍNIMES
Fredes -2
Castellfort i Vilafranca -1