El V Work Fòrum Castelló serà el 10 i 11 d’abril

112
El V Work Fòrum Castelló serà el 10 i 11 d'abril

La Diputació de Castelló i la Càmera de Comerç organitzaran la cinquena edició del Work Fòrum Castelló que tindrà lloc els pròxims dies 10 i 11 d’abril en les instal·lacions de la Càmera de Comerç de Castelló. El que està considerat com la major trobada per l’ocupació a la província avança la seua celebració amb la condició de respondre a la petició de les empreses turístiques que veuen en aquest macrotrobada una oportunitat per a contractar a personal qualificat i crear llocs de treball.

El diputat de Promoció Econòmica, Salvador Aguilella, ha informat en la presentació de l’esdeveniment en la Càmera de Comerç que “les inscripcions ja estan obertes en la pàgina web workforumcastellon.es i animem a tots els castellonencs que estiguen buscant treball al fet que participen. L’experiència d’aquests anys ens avala quan diem que el Work Fòrum és la major trobada per l’ocupació a la nostra província i un excel·lent aliat per a aquells castellonencs que busquen una ocupació que s’ajuste a la seua formació i perquè les empreses siguen més competitives”.

En aquesta edició es preveu la participació de més de 34 empreses capdavanteres en 15 sectors diferents per a la realització d’entrevistes de treball, amb l’oferta d’al voltant de 200 llocs de treball ja confirmats fins hui. A més, també participen amb un estand diferents Empreses de Treball Temporal de la província.

Quant als perfils de les ofertes de treball que es posaran en lliça durant la trobada, destaquen, entre altres: operaris/as de producció, electromecànics i personal de manteniment, administratius comercials, encaixadores, reposadors, netejadores, comercials i venedors especialitzats, agents d’assegurances, personal polivalent per a restaurants de menjar ràpid, personal de creuers, enginyers, cambreres de pis, recepcionistes, auxiliars d’infermeria, soldadors, caixers, cambrers, cuiners, mossos de magatzem o tècnics de laboratori.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA