El turisme com a motor socioeconòmic als pobles a debat a Tírig

758
Jornades de sensibilització
Jornades de sensibilització
PUBLICITAT
  • El 16 de setembre se celebrarà la segona sessió de les Jornades de Sensibilització Turística de Terres del Maestrat

L’Associació Terres del Maestrat celebrarà dimecres que ve dia 16 la segona sessió de les Jornades de Sensibilització Turística, “Ànima Interior”.

L’esdeveniment tindrà lloc de 10h a 13h en el saló de plens de l’Ajuntament de Tírig. La jornada comptarà amb les intervencions d’Eli Diez Urquizu, tècnica de gestió turística del Consell Comarcal del Matarranya i Javier Moragrega Julián, empresari turístic, i versarà sobre la importància del turisme com a motor de desenvolupament socioeconòmic.

Indicar que l’esdeveniment comptarà amb totes les mesures de seguretat recomanades enfront de la Covid19 i serà retransmés en directe a través de les xarxes socials de Terres del Maestrat.

Les primeres jornades de Sensibilització Turística van tindre lloc dimecres passat en el Centre Cívic de Rossell i van posar en valor el territori Terres del Maestrat com una destinació turística cohesionada, atractiva i amb un gran potencial per al desenvolupament econòmic de la província de Castelló a través d’empreses turístiques com a generadores d’ocupació.

La pròxima cita serà el dia 23 a la Font de la Salut de Traiguera. Gerson Beltran, expert en ludificació, Big Data i geolocalització i Lucas Aisa, consultor en màrqueting digital, analitzaran la importància del màrqueting i la comunicació per a les destinacions turístiques. Les Jornades de Sensibilització Turística finalitzaran el 30 de setembre a l’auditori de Sant Mateu amb un dia dedicat a la gastronomia com a producte i experiència turística. Carmen Urbano, Directora General de Promoció i Innovació Agroalimentària del Govern d’Aragó i Evarist Caselles, director de Turisme València seran els ponents.

Les Jornades de Sensibilització Turística formen part del Pla de Dinamització i Governança Turística Terres del Maestrat que compta amb el suport de Turisme Comunitat Valenciana, El Patronat Provincial de Turisme i integra als municipis de Canet lo Roig, Cervera del Maestre, La Jana, Rossell, Sant Jordi, Sant Mateu, Tírig, Traiguera, Vilar de Canes i Xert.