El Trails Denes de Morella se celebrarà el cinc de setembre

373
Presentació Trails Denes a Morella
Presentació Trails Denes a Morella
PUBLICITAT

Nota de premsa Ajuntament de Morella

  • Aquesta prova compta amb tres distàncies diferents, 14 K; 24 K i 44 K, i transcorre pel terme municipal de Morella
  • La cursa segueix els diferents protocols i mesures sanitàries per a desenvolupar-se amb la màxima seguretat per al públic i els i les participants

L’Ajuntament de Morella va albergar el dimecres la presentació de la primera edició del Trails Denes de Morella, la qual tindrà lloc el dissabte cinc de setembre. Aquesta és una cursa amb diferents recorreguts i distàncies que transcorre pel terme municipal de Morella. A més, la prova segueix els diferents protocols i mesures de seguretat per a garantir la seguretat i la salut del públic i participants enfront de la COVID-19.

Cal explicar que el Trails Denes de Morella estava previst per a finals de maig i la situació provocada pel coronavirus va obligar a l’organització a ajornar-lo. D’aquesta manera, l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, la regidora d’Esports, Judit García, i els membres de l’organització, Hugo Adell, Diego Aguilar i Jordi Borràs, van presentar aquest dimecres la prova amb la nova data. També cal destacar que hi ha més de 300 inscripcions entre les tres proves, 14 K, 24 K i 44 K, les quals tindran eixides escalonades a les 8.00 hores, 8.30 hores i 9.00 hores.

Rhamsés Ripollés, va destacar “la importància d’aquesta prova a la ciutat en la qual s’aprofita l’extens terme de Morella”. L’edil també va “agrair l’esforç i iniciativa de l’organització per portar aquesta prova a Morella que, a més, s’ha vist afectada per les dificultats afegides provocades per la pandèmia”.

D’altra banda, Diego va explicar que “es prendran les màximes mesures de seguretat amb el control de temperatura, mesures de desinfecció en els avituallaments o l’eixida escalonada de les proves, entre d’altres”. A més, va comentar que “s’han inscrit més de 300 participants i sobre 100 voluntaris i voluntàries perquè es puga desenvolupar aquest primer Trails Denes de Morella”. Finalment, va voler “agrair a les institucions i entitats que col·laboren en aquest esdeveniment pel seu suport”.

Morella és una ciutat que concentra diferents activitats esportives i competicions. Així, en els últims anys és el punt central de competicions com la Mediterranean Xtrem de BTT, la cursa Top Of The Rock amb el format d’ultratrail per etapes, l’Open de Boulder Urbà Jeanstrack Morella d’escalada en bloc o la Pujada Vertical al Castell de Morella. Aquest any algunes de les proves s’han ajornat i esperen celebrar-se en els pròxims mesos i altres s’han suspés fins a l’any 2021.