El Top Of The Rock Ultra Trail recorrerà Benassal el 7 i 8 de març

545
PUBLICITAT

El cap de setmana del 7 i 8 de març els prop de 300 participants en el Top Of The Rock Ultra Trail per Etapes recorreran el terme de Benassal en l’arribada a meta de l’etapa 2 (dia 7) i en l’eixida de l’etapa 3 (dia 8).

Els corredors partiran de Les Useres i passant per Atzeneta i Culla pujaran al Moncàtil on veuran l’ermita de Sant Cristòfol i la mar des de les altures. Durant la baixada es passarà pel naixement d’Aigua de Benassal i s’arribarà al municipi on la meta estarà situada en la plaça de l’Ajuntament. L’eixida de l’etapa 3 el diumenge 8 serà també en la plaça de l’Ajuntament. El final de l’etapa es troba a Morella.

Des de l’organització de l’esdeveniment s’ha agraït, a través de les xarxes socials, a l’Ajuntament de Benassal el suport rebut per a dur a terme la prova.

L’Ajuntament de Benassal recolza sempre que té ocasió aquest tipus d’esdeveniments esportius, així com uns altres culturals, que atraguen a visitants al municipi fora de l’època estival. D’aquesta forma, s’ajuda als establiments i comerços de la localitat en la seua activitat durant tot l’any, a desestacionalitzar el turisme i a dinamitzar l’economia local. Assenyalar que en el Top Of The Rock de la passada edició es va penjar el cartell de “complet” en diversos restaurants i allotjaments del municipi.