El Temps amb Melchor Rovira, neu el dijous

351

Dimecres 26: Cel variable a primeres hores, amb més núvols a partir de mig matí, que poden deixar ruixats o tronades a la vesprada. Temperatures en descens acusat, màximes que no passaran dels 10 o 11 ºC.

Dijous 27: Cel tapat fins migdia, a la vesprada s’obriran clars. Durant la nit de dimecres a dijous començarà plovent però al llarg de la matinada la pluja es transformarà en neu i es poden acumular més de 5cm de neu. Al llarg del matí deixarà de nevar. Temperatures més baixes, ambient d’hivern amb màximes quen no passaran dels 5 o 6ºC. Vent fluix a moderat del nord.

Propers dies: Divendres tindrem cel ras a primeres hores i més variable de vesprada, però no s’esperen precipitacions. Les temperatures mínimes baixaran notablement, amb gelades fortes per l’època de l’any, i les màxime pujaran moderadament. Sembla que dissabte augmentaran els núvols i la possibilitat de tenir algun ruixat. Diumenge encara quedarien núvols però ja sembla que sense pluja. Les temperatures es mantindrien fresques dissabte però pujarien de forma notable diumenge.