El teatre ha inundat els carrers de Vilafranca amb el Capsigrany

492
PUBLICITAT

Aquest passat cap de setmana Vilafranca ha gaudit de la XXIa edició de la Mostra de Teatre Capsigrany que ha aportat des d’alegria fins tristor passant per la sorpresa i la il·lusió. Aquesta edició ha tornat a la presencialitat, al contrari de l’any passat que es va celebrar en línia.

El dijous es va obrir la mostra a la Residència de la Tercera edat on els i les residents van gaudir de l’espectacle Royal Circus, a càrrec de La finestra el nou circ. Aquesta fou una obra que portava en ella màgia, malabarisme i equilibri amb un to humorístic que va fer treure un somriure als majors. A la nit, el monologuista Pacoenlaluna també va fer riure al públic amb les seues cançons personalitzades especialment per a Vilafranca.

Divendres al matí, els xiquets i xiquetes de la guarderia i els més menuts de l’Escola d’estiu van acollir el teatre El país dels somriures. Va estar representat per dos pallassos, Pepe i Pupi que, jugant amb la màgia, l’humor, i la participació dels menuts, van crear un ambient alegre digne d’admirar. A la nit, el concert de La Fúmiga va fer alçar tot el públic de la Plaça de bous a ballar amb la seua música tan festiva.

El dissabte acompanyava CIA Toc de Gresca a l’Alberg la Parreta amb la seua obra La festa clown, que va fer riure a tots els xiquets i xiquetes que hi havia allà, i també als més grans. De vesprada, les rialles seguien amb l’actor Leandre, que presentava l’obra Rien à dire, un teatre mut amb un to de comèdia, que va implicar a voltes la participació d’alguns membres del públic. Per acabar el dia, l’espectacle de màgia de Mag Lari va ajuntar la màgia amb un monòleg, donant-li un to d’humor a tot el que feia. Va ser molt ben rebut pel públic vilafranquí.

El dia 11, els Titiriteros de Binéfar mostraven JAUJA, un espectacle on predominava la música, acompanyada de titelles i ninots de tota classe que van fer gaudir als més menuts i menudes. Finalment, per clausurar la Mostra de Teatre Capsigrany del 2021, el Teatre de l’Home dibuixar va hipnotitzar a totes amb l’obra Sabates noves, on les caixes i les sabates eren els protagonistes en tot moment.

En general, aquesta edició del Capsigrany ha estat caracteritzada, segons l’organització, per les rialles i l’alegria. A més, ha sigut una mostra més personal, on gran part del públic formava part del poble.