Visita a la plaça de bous de Vilafranca
-L’Ajuntament de Vilafranca aporta 32.000 euros per a recolzar la restauració
-Tena sol·licita a Moliner que continuen les inversions per a finalitzar la rehabilitació en 2017

El taller d’ocupació de la plaça de bous de Vilafranca ha permès realitzar una important tasca de restauració en l’històric edifici de la localitat de Els Ports.

Aquest matí s’ha signat el conveni de col·laboració entre la Diputació -propietària del mateix- i l’Ajuntament de Vilafranca. El consistori aportarà 32.000 euros als quals cal sumar els 78.000 de la Diputació per a la restauració. D’aquesta manera es reforça la labor desenvolupada pel taller d’ocupació.

Els treballs s’allargaran fins al 30 de juny i continuaran després de l’estiu, període en el qual s’utilitza la plaça per a tot tipus d’actes festius.

Els diners possibilitaran continuar amb la recuperació de les graderies. L’alcalde de Vilafranca, Óscar Tena, ha sol·licitat al president de la Diputació, Javier Moliner, que en 2017 continuen les aportacions del govern provincial perquè es puga finalitzar la rehabilitació integral de l’edifici, sobretot la part elèctrica. L’alcalde ha destacat el treball que ha desenvolupat el taller d’ocupació en la recuperació d’un edifici que data de 1933, construït amb la tècnica de la pedra en sec.