El taller d’ocupació d’Albocàsser continua amb classes en línia

613
Taller d'ocupació de la Diputació de Castelló
Taller d'ocupació de la Diputació de Castelló
PUBLICITAT

-Nota de la Diputació de Castelló-

Els tallers d’ocupació en ‘Atenció Sociosanitària a persones dependents en institucions socials’, que estaven impartint-se de manera presencial fins a l’inici de l’Estat d’Alarma als CEDES d’Albocàsser i Llucena, han représ aquesta setmana la seua activitat en modalitat on-line.

La vintena d’alumnes-treballadores inscrites en aquest curs estan seguint les classes teòriques des de les seues llars, cosa que possibilita que les sessions programades no patisquen cap retard a causa del confinament.

El diputat de Promoció Econòmica, Ocupació i Internacionalització, Pau Ferrando, ha dit que «la crisi per la COVID-19 ha posat de manifest que el sector de les cures ha de comptar amb personal preparat en tot el territori». Per això, ha explicat que «estem adaptant al format telemàtic totes aquelles activitats programades que ens ho permeten» ja que «la Diputació ha de seguir garantint els serveis de formació i professionalització a la població a les comarques d’interior, també durant la quarantena».

Més Promoció Econòmica, a un click

L’àrea de Promoció Econòmica, Ocupació i Internacionalització de la Diputació de Castelló segueix oferint els seus serveis a la ciutadania de manera telemàtica a través de la direcció de correu electrònic peconomica@dipcas.es, on ajuntaments i particulars poden fer arribar les seues consultes sobre convocatòries com la del Pla d’Ocupació 2020 per a municipis, l’estat de l’agenda de cursos de formació per a persones desocupades o sobre iniciatives per a l’emprenedoria i assessorament laboral, entre altres. També poden seguir-se totes les actualitzacions al respecte en la web peconomica.dipcas.es i a través dels comptes ‘Oportunitats DipCas’ (@dipoportunitats) de Facebook, Instagram i Twitter.

Igualment, l’oficina Europe Direct de Castelló ens manté al dia de totes les accions i mesures referents a l’emergència sanitària internacional per la COVID-19 procedents de la Comissió Europea a la seua web, europedirectcs.dipcas.es. Tota aquesta informació es troba també disponible a les xarxes socials de ‘Europe Direct Castellón’ (@EuropeDirectCS). Les consultes sobre finançament i mobilitat a la Unió Europea seran ateses a través de l’e-mail europedirectcs@dipcas.es.