Treballadors d'Aigua de Benassal amb David Buch

El president de l’Associació de Sumillers de la Província de Castelló, David Buch Quero, és des el nou ambaixador d’Aigua de Benassal. Al CDT de Castelló, ha tingut lloc el nomenament, presidit per l’alcaldessa de Benassal, Mari Luz Monterde. A l’acte han assistit restauradors de tota la província, professionals del sector turístic, prescriptors gastronòmics i periodistes especialitzats, així com tots els treballadors d’Aigua de Benassal.

Etiquetes d'Aigua de Benassal
Etiquetes d’Aigua de Benassal

David Buch ha destacat les qualitats d’Aigua de Benassal com una de les millors d’Espanya i també d’Europa. Així ho atresoren els continus guardons que rep en els concursos de tast. De fet, Aigua de Benassal forma part de les cartes dels restaurants més prestigiosos, entre ells molts guardonats amb Estrella Michelin.

Aigua de Benassal
Aigua de Benassal

El nou ambaixador d’Aigua de Benassal ha incidit en la importància d’implantar les cartes d’aigües en els restaurates. Així mateix ha incidit que l’aigua juga un paper fonamental quan s’assaboreix un dinar. D’ella depèn que els plats siguin percebuts de manera adequada. Una aigua excessivament tova o dura pot condicionar el gust dels comensals. En aquest sentit ha situat a Aigua de Benassal com una de les més equilibrades a la taula.

Botelles d'aigua de Benassal
Botelles d’aigua de Benassal

-Noves etiquetes.

L’acte celebrat aquest matí ha suposat, així mateix, la presentació de les noves etiquetes d’Aigua de Benassal. El director comercial de l’empresa, Rafael Boria ha apuntat que s’ha rejovenit la imatge en la línia de productes PET, donant encara més protagonisme al Neptú, emblema històric de la marca. Així mateix es consolida la imatge clàssica en bolellas de vidre, aspecte pel qual l’Aigua de Benassal és coneguda.

Treballadors d'Aigua de Benassal amb David Buch
Treballadors d’Aigua de Benassal amb David Buch

Aigua de Benassal té la seva principal àrea d’influència a la Mediterrània, amb Catalunya i la Comunitat Valenciana al capdavant. En la seva expansió internacional està arribant a nous mercats com la Xina i Dubai, mercats on cada vegada més es valoren els productes de qualitat.

David Buch, nou ambaixador d'Aigua de Benassal i Mari Luz Monterde, alcaldessa
David Buch, nou ambaixador d’Aigua de Benassal i Mari Luz Monterde, alcaldessa

L’objectiu és donar més valor a una aigua que, com ha destacat l’alcaldessa de Benassal, Mari Luz Monterde, és coneguda per les seves propietats des del segle XVIII i per la declaració com Miner Medicinal en 1928. En aquest sentit l’alcaldessa ha incidit en que totes les generacions que han treballat en Aigua de Benassal, han estat els artífexs del prestigi que ha assolit la marca. Durant dècades la seva tasca, implicació, esforç i compromís han fet possible que la marca s’hagi situat com una de les més reconegudes entre les aigües Premium del mercat.

Cal ressenyar que Aigua de Benassal forma part dels productes integrats en Catelló Ruta Sabor, marca dissenyada per donar a conèixer els productes agroalimentaris de la província de Castelló.