El sistema de recollida selectiva porta a porta arriba a Castelló

270
PUBLICITAT

Els ajuntaments de Vistabella, Benlloc, Atzeneta, Morella, Les Alqueries i Onda reben la concessió d’ajudes per millorar la qualitat del servei

La Diputació de Castelló ha aprovat les concessions de 100.000 euros en ajudes per a ajuntaments i mancomunitats de la província per a la implantació i consolidació de la recollida selectiva porta a porta. Els ajuntaments de Vistabella, Benlloc, Atzeneta, Morella, Les Alqueries i Onda han sigut els beneficiaris d’aquestes subvencions per tal de millorar l’entorn i la qualitat del servei en els seus municipis.

El diputat de Sostenibilitat, Ignasi Garcia, ha manifestat que des de la Diputació “promovem la recollida porta a porta per poder fer una gestió molt més responsable i eficient dels residus“. També ha afegit que “Aquestes ajudes són la materialització de les polítiques de transició ecològica de la Diputació, per tal d’avançar cap a una economia circular”, ha conclòs Garcia.

Així doncs, la Diputació de Castelló ha concedit aquestes subvencions als ajuntaments amb un import total de 100.000 euros, que es reparteixen en 60.000 euros per a actuacions en despesa corrent i 40.000 en actuacions d’inversió real.