El Servei Municipal d’Atenció a la Dependència de Vilafranca ofereix un curs per cuidar majors dependents

541
Curs a Vilafranca
PUBLICITAT
Curs a Vilafranca
Curs a Vilafranca

El curs compta amb vint-i-cinc places disponibles i donarà prioritat a aquelles persones que estiguen cobrant una prestació econòmica

El Servei Municipal d’Atenció a la Dependència de l’ Ajuntament de Vilafranca posa a disposició d’aquells interessats un curs per a cuidadors de persones grans dependents. Hi ha 25 places disponibles. A l’hora de fer la reserva, en primer lloc, es donarà prioritat a les persones que estiguen cobrant una prestació econòmica, després als sol·licitants de prestació, a continuació a possibles sol·licitants i finalment al públic en general. El curs es realitzarà a Vilafranca, des del dia 10 de novembre de 2014 fins al 18 del mateix mes. Les classes començaran a les 9.30 hores i finalitzaran a les 13.30 hores.

-On inscriure’s?

Totes les persones interessades podran inscriure a les oficines dels serveis socials de l’Ajuntament de Vilafranca. També podran fer-ho trucant als telèfons: 964440306 i 964160034 (extensió número 5) pertanyents a les treballadores socials, Anna Garcia i Marisa Ibáñez. El termini per apuntar-se finalitza el 8 de novembre. Els Serveis Socials de la Mancomunitat dels Ports són els encarregats d’organitzar aquest curs formatiu de cuidadors de persones grans que necessiten dependència.