El sector primari de Castelló participarà en el tall de la frontera amb França a sis dies de les europees

75
PUBLICITAT

Un autobús traslladarà dilluns els manifestants fins al límit amb el país veí

Les plataformes Aliv y Sepicas participaran el proper dilluns en el tall de la frontera amb França convocat per altres entitats en suport del sector primari per tal de reivindicar millores al Govern d’Espanya. En un comunicat anuncien la contractació d’un autobús que eixirà d’Almassora per tal de portar fins a la frontera a totes les persones que vulguen manifestar-se.

Segons han indicat Aliv i Sepricas, es tracta d’un tall de la carretera durant 24 hores que ha estat comunicat i autoritzat i que convoquen a menys d’una setmana de les eleccions europees. “A pocs dies de les eleccions, és el moment de fer aplegar a la societat i als partits polítics que el problema dels agricultors no està resolt”, indiquen.

Es tracta d’una convocatòria de mobilització, que també duran a terme els agricultors francesos, per tal de “seguir instant al Ministeri d’Agricultura a iniciar un diàleg fructífer”. “És el moment que l’agricultura entre en campanya i que els partits parlen dels nostres problemes i oferisquen sol·lucions”, assenyalen.