Visita de Vicent Gil

El secretari general de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, Vicent Gil, ha mantingut una trobada amb alcaldes de Els Ports a Vilafranca. La localitat és la seu de la Mancomunitat Els Ports, agrupació de municipis de la zona.

L’alcalde de Vilafranca, Óscar Tena ha agraït la visita i ha apuntat que “des que es va produir un canvi de govern en la Generalitat Valencina hem notat un reforç de l’activitat de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies”. Tena ha recordat que “tots els municipis destinem una quantitat en els nostres pressupostos a la FVMP, ara veiem que aquests diners ens reverteixen en formació, en assessorament o en ajuda per als alcaldes, regidors o funcionaris municipals”.

Els alcaldes presents han valorat el fet que un representant de l’organisme s’haja desplaçat fins als pobles de Els Ports.

Tramitació d’ajudes, assumptes taurins, cultura, formació administrativa… són alguns dels aspectes que ofereix la FVMP als municipis.

Vicent Gil ha apuntat que l’objectiu de la Federació és “estar més prop dels municipis, sobretot d’aquells que no disposen dels suficients recursos tècnics i humans”. Així mateix ha explicat que des de la federació s’ofereix assessorament als regidors, tant del govern com de l’oposició, en el coneixement de les seues tasques municipals diàries.

Gil també ha oferit els serveis de la FVMP en la tramitació d’ajudes a València davant conselleries o direccions generals, per a evitar desplaçaments i viatges als edils o funcionaris de zones allunyades.