El secretari autonòmic de Turisme es reuneix amb l’alcaldessa de Vistabella del Maestrat per compartir estratègia turística

1585
PUBLICITAT

Nota de premsa de la Generalitat Valenciana

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, s’ha reunit amb l’alcaldessa de Vistabella del Maestrat, Belén Bachero, per conèixer de primera mà la situació del municipi i compartir idees i estratègia turística.

Durant la trobada, els dos responsables han mostrat molta sintonia en projectes de futur vinculats al territori, en aquest cas al Penyagolosa. Colomer ha ressaltat la importància d’impulsar el turisme d’interior perquè “complementa a la nostra consolidada oferta de platja ia més possibilita desestacionalitzar el turisme”.

Francesc Colomer ha recordat que s’està estudiant la posada en marxa d’un projecte de senyalització d’un circuit turístic a Penyagolosa que comuniqui 6 municipis (Lucena, Villahermosa del Rio, Vistabella, Xodos, les Useres i Atzeneta del Maestrat) i més de 40 establiments turístics. En concret, es tracta d’un itinerari circular, avalat en el seu dia pel Parc Natural del Penyagolosa, “per potenciar els valors mediambientals, culturals i, en definitiva, turístics que fomenten el veritable desenvolupament socioeconòmic de la zona”.