El Salzedella s’imposa al Vilafranca F.S. femení

795
Vilafranca Futbol Sala
El Vilafranca Femení Futbol Sala va perdre 2-12 davant el Salzadella al Poliesportiu Municipal el dissabte 22 de novembre. Van participar Patri, Andrea Sales, Virginia, Maria, Mar, Laura, Marta, Jenny, Marina, Rebeca, Alicia i Andrea Prades. Les vilafranquines es van avançar al marcador amb un gol de Virgínia als 3 minuts. No obstant això, el Salzadella amb 3 exjugadores del Playas Castellón i també l’entrenador d’aquell equip que va aconseguir l’ascens a Segona Divisió, serien molt superiors i al descans el marcador era d’1-5.

A la represa, va continuar el gran joc de les visitants, tot i que les locals també van protagonitzar bones jugades en atac. Marta va marcar el 2-8 en el minut 30 i al final l’encontre va acabar 2-12 per al Salsadella. La gran actuació de Patri a la porteria tot i jugar amb molèsties, va evitar més gols visitants. El proper dissabte 29 de novembre, les noies d’Emilio Molina i Adrian Olcina jugaran a Cabanes.