El Restaurant L’Escudella de Vilafranca s’emporta la plata als premis ‘Primavera Gastronòmica’

106
Emilio Pons, xef de l'Escudella
Emilio Pons, xef de l'Escudella
PUBLICITAT

La Diputació de Castelló posa en valor la cultura i l’excel·lència de la gastronomia provincial amb els premis ‘Primavera Gastronòmica Castelló Ruta de Sabor’. El Restaurant de l’Escudella de Vilafranca ha quedat en segona posició, sent avançat pel Restaurant Casa dels Capellans de Traiguera i seguit pel Restaurant Cor de Carxofa de Benicarló.

Aquests premis premien la labor i la delicadesa dels menús elaborats amb productes de temporada, de proximitat i procedents de productors locals. En aquesta edició participaven 23 restaurants i gastrobars de tot Castelló distingits amb el segell de Castelló Ruta de Sabor.

El Restaurant l’Escudella, situat entre les Fonts del Llosar i l’ermitori de la mateixa Mare de Déu, destaca per ser un dels restaurants que més productes de proximitat presenta en la seua carta. Emilio Pons, xef del restaurant, aposta pels productors i productores del seu entorn, i afirma “perquè ja va encertar en el seu moment Manuel Vázquez Montalbán quan va dir: Un poble que no beu el seu vi i no menja el seu formatge, té un greu problema d’identitat”.

Així doncs, aquest apostament per la proximitat i pel seu municipi li han estat reconeguts en aquesta edició dels premis atorgant-li la plata del pòdium.