El restaurant La Carrasca de Culla guanya el concurs ‘Primavera Gastronómica Castelló Ruta de Sabor’ 

361
Andrés Martinez, diputat de Turisme, entrega el primer premi del concurs a La Carrasca de Culla
PUBLICITAT
  • El restaurant L’Escudella de Vilafranca queda en tercera posició

El restaurant La Carrasca de Culla ha sigut el millor valorat pels comensals en el marc de la segona edició de ‘Primavera Gastronòmica Castelló Ruta de Sabor’ organitzat per la Diputació de Castelló. En aquest concurs han participat una vintena de restaurants i gastrobars associats a la marca ‘Castelló Ruta de Sabor’. Tots ells van oferir propostes gastronòmiques amb les quals van interpretar els sabors propis de la primavera permetent al públic poder recórrer les comarques de Castelló a través dels seus productes i sabors procedents de la mar, la muntanya i l’horta.

La idea naix de l’aposta per la gastronomia local, la cuina de mercat i els productes de proximitat i temporada. Els i les comensals han pogut tastar els menús del 20 d’abril al 28 de maig. Més d’un mes en el que el restaurant de Culla ha triomfat. L’Escudella de Vilafranca ha sigut valorat també molt positivament per a aconseguir la tercera plaça, empatat amb La Bodeguetta de Casa Perito de Benlloc.

Els i les comensals que van gaudir del menú en qualsevol dels establiments participants van poder valorar l’experiència a través d’un codi QR que va estar disponible en els propis locals.