El restaurant Daluan de Morella s’alça amb un Sol Repsol

28
PUBLICITAT

L’establiment aconseguix sumar-se a esta exclusiva llista gastronòmica, després d’aconseguir la distinció Bib Gourmand de la Guia Michelin

La gastronomia de Morella està d’enhorabona. I és que el restaurant Daluan de la localitat, al capdavant del qual es troben Avelino Ramón i Jovita Almela, s’ha unit a l’exclusiva llista de la Guia Repsol després d’obtindre un Sol Repsol en la gala celebrada a Tenerife.

Es tracta d’una cita que servix per a reconéixer als millors restaurants d’Espanya per la seua labor i trajectòria i que en esta nova edició ha comptat amb 90 noves distincions, entre les quals es troba des d’ara Daluan. Un ‘temple’ gastronòmic en el qual conviu la tradició i la modernitat a través de la reinvenció de plats amb productes de proximitat i de temporada.

Cal recordar que l’establiment compta ja amb nombrosos guardons, com és el cas de la distinció Bib Gourmand de la Guia Michelin, que premia a aquells establiments que oferixen alta cuina a un preu moderat.