El refugi del Mas de Falcó, a Castellfort, un lloc on respirar natura al costat del poble

1228
Refugi del Mas de Falcó
Mas de Falcó

Nota de premsa

El refugiro forestal del Mas de Falcó , que gestiona l’Ajuntament de Castellfort , s’ha convertit en una bona opció per al turisme de natura. Des que el municipi va assumir la gestió el nombre de visites s’ha incrementat notablement . Aquesta primavera està registrant una bona ocupació , especialment els caps de setmana . El refugi s’omplirà durant els dies de Setmana Santa .

A tot això cal sumar que els habitatges de turisme rural i l’hotel del municipi també registraran bons nivells d’ocupació . D’aquesta manera el municipi espera que es registre una important activitat , i que els visitants s’apropen a la primera edició de la Fira Medieval organitzada per la Comissió de Festes .
Les reserves també estan arribant per a l’estiu . L’alberg s’ha convertit , a més , en punt de referència per a l’Associació Astronòmica de Castelló . La nul · la contaminació lumínica del lloc el converteix en un lloc privilegiat per les seves observacions .
– Característiques del refugi
Té una capacitat per a 30 persones i disposa de lavabos , dutxes , lliteres , cuina i menjador amb llar de foc . La zona exterior està habilitada des de juny de 2013 com a zona d’acampada
-Per a reserves , s’ha de contactar amb l’Ajuntament :
 PREUS ( IVA NO INCLÒS ) : – Estada mínima cap de setmana i festius : 60 € / dia – Estada mínima no festius : 30 € / dia – D’1 a 15 persones : 5 € / persona – De 16 a 30 persones : 3 € / persona es dipositarà una fiança de 200 € que es retornarà en el moment de la sortida de l’establiment .