El reformat Centre de Salut de Vistabella ja funciona a tot rendiment

257
PUBLICITAT

Les obres del Centre de Salut de Vistabella del Maestrat ja han finalitzat. L’actuació ha consistit en la millora de l’accessibilitat eliminant qualsevol barrera arquitectònica i la millora de l’eficiència energètica de l’edifici. Per a fer-lo possible, l’Ajuntament ha rebut una subvenció del PIAC (Pla d’Intervenció Arquitectònica en Consultoris de la Conselleria de la Generalitat Valenciana de Sanitat Universal i Salut Pública) de, aproximadament, 316.990 euros.

Una representació de l’Ajuntament entre els quals es trobaven l’alcalde, Jordi Alcon, i la regidora de Sanitat, Laura Tena; els professionals mèdics del poble i representants de la Direcció d’Atenció Primària de Castelló com són la Directora Mèdica d’Atenció Primària, Raquel Tena, i la Directora d’Infermeria d’Atenció Primària, Inma Fabregat, han visitat l’espai per tal de valorar les obres i millores aconseguides.

“Amb aquestes millores, els nostres veïns i veïnes disposen d’un espai mèdic de qualitat i adequat a les necessitats actuals” afirma l’alcalde, Jordi Alcon.