El PSPV reclama al Consell les ajudes directes per al sector agrícola de secà

71
PUBLICITAT

La diputada Ana Besalduch urgeix al Consell ajudes directes per a l’agricultura de secà

La portaveu d’Agricultura a les Corts, Ana Besalduch, assenyala que “la Conselleria està deixant de costat les seues funcions i deixant morir al nostre camp”
El PSPV ha reclamat hui al Consell que pose en marxa ajudes directes per al sector agrícola de secà de la Comunitat Valenciana després de recordar que “estem parlant del 44% de l’agricultura valenciana”. Així s’ha manifestat aquest diumenge la portaveu d’Agricultura del PSPV a les Corts, Ana Besalduch, qui ha denunciat que “al conseller Aguirre se li acumulen els deutes amb els agricultors, a qui encara no ha pagat ni la PAC”.

En aquest sentit, la diputada socialista ha assenyalat que “la Conselleria d’Agricultura està deixant de costat les seues funcions i deixant morir el nostre camp” i ha explicat que “el camp està patint molt amb les conseqüències de la guerra d’Ucraïna i la pujada de preus i no està rebent cap mena d’ajuda per part de la Generalitat Valenciana”. “És urgent que s’actue i es posen en marxa mecanismes per a garantir la seua supervivència”, segons Besalduch.

Finalment, la diputada ha remarcat “el compromís dels i les socialistes valencians amb el sector primari i al costat d’ells treballarem perquè el futur del camp siga sostenible i rendible”. Ha insistit que “enfront de la inacció de Mazón i els seus socis, tenim al govern de Pedro Sánchez que està impulsant ajudes i polítiques fermes des del Govern d’Espanya”.