El PSPV-PSOE revalida l’alcaldia en Vilar de Canes amb l’elecció del socialista Aurelio Pitarch Escrig com a primer edil

818
PUBLICITAT

Nota de premsa del PSPV-PSOE provincial

El PSPV-PSOE ha revalidat l’alcaldia en el municipi de Vilar de Canes amb l’elecció del socialista Aurelio Pitarch Escrig com a primer edil, a l’haver sigut la persona més votada. Les votacions van tindre lloc ahir en la celebració del plenari al qual van assistir una important representació de càrrecs institucionals del partit socialista entre els quals van destacar el diputat autonòmic i secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló, Ernest Blanch, el portaveu del grup socialista a la diputació, Santi Pérez, l’alcaldessa d’Albocàsser, Isabel Albalat, la portaveu del grup municipal socialista de Benassal, Elia Garcia, el secretari comarcal i alcalde de Rossell, Evaristo Martí, l’alcalde de Santa Magdalena de Polpis, Sergio Bou, el cap de gabinet de la diputació, José Gisbert, l’exalcalde de Tírig Avel·lí Roca i l’exdiputada Olga Mulet. 

Blanch ha assenyalat que el poble de Vilar de Canes “està novament d’enhorabona amb l’elecció d’Aurelio com a alcalde per a poder continuar una legislatura històrica en inversions per al poble per part de la Generalitat Valenciana i la Diputació de Castelló, i que va a comptar amb tota la cobertura de la gent del partit socialista per a aconseguir, juntament amb el treball dels habitants de Vilar de Canes, que el mandat d’Aurelio siga exitós, i que puga continuar fent una tasca de progrés, d’avanços socials i de millora de qualitat de vida de tota la gent d’este xicotet municipi de 170 habitants”.

Aurelio Pitarch ja va ser la persona més votada pels ciutadans i ciutadanes de Vilar de Canes en les passades eleccions de 2019. És un històric del partit socialista de la comarca de l’Alt Maestrat a l’haver sigut 12 anys alcalde des de 1987 fins a 1999, i va tornar a ser alcalde en la passada legislatura, de 2015 a 2019. Amb la seua designació, es converteix amb l’alcalde de major edat de la província amb 89 anys.

Cal assenyalar que les votacions han tingut lloc després de la mort José María Domínguez, anterior alcalde socialista, el darrer 28 d’octubre, i per a qui es van tindre unes paraules de record. En el cas de Vilar de Canes, al tractar-se d’un municipi amb molts pocs habitants, es presenten llistes obertes.