El PSPV-PSOE exigeix a Moliner un informe jurídic que aclarisca si l’empresa adjudicatària del centre termal de Benassal està incomplint les seues obligacions

305
SANTI PÉREZ

  • Els socialistes fa molt de temps que vénen denunciant que les instal·lacions, que havien d’obrir 9 mesos a l’any, només tenen activitat durant la temporada estival

El portaveu del Grup Socialista en la Diputació, Santi Pérez, ha exigit que els serveis tècnics de la Diputació realitzen un estudi jurídic que aclarisca si hi ha incompliments greus o no de les obligacions assumides en el seu moment per l’empresa adjudicatària del centre termal de Benassal. Un informe “que se’ns va dir fa dos anys que s’estava fent i que encara no hem vist”.

I és que com ha explicat el mateix Pérez, “ja fa molts mesos que els diputats del PSPV-PSOE vénen denunciat que la gestió d’aquesta infraestructura turística no és bona, no funciona bé perquè l’objectiu era el de dinamitzar econòmicament aquest poble i els que estan al seu voltant, i no està sent possible perquè l’empresa no compleix, no està obrint els 9 mesos a què es va comprometre en fer-se càrrec del servei”.

Perquè “la realitat és que en els últims anys aquest centre termal únicament està obrint tres mesos” i en conseqüència, “no s’està aconseguint l’objectiu de generar activitat econòmica i crear llocs de treball en aquesta zona tan despoblada del Maestrat”.

Pérez ha recordat que davant la gravetat del problema i la inacció de la Diputació, el gremi d’empresaris turístics ha iniciat accions judicials contra la corporació provincial.

El portaveu socialista ha parlat d’inacció de la Diputació perquè “durant tots aquests anys d’incompliments, la Diputació no ha fet cap requeriment a l’empresa adjudicatària”.

Per tot l’anterior, el Grup Socialista insta al president de la Diputació a consensuar amb l’ajuntament de Benassal i la resta d’actors turístics el millor model possible per al centre termal”.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA