EL PSPV-PSOE de Vilafranca recorda al portaveu de Compromís que dissabte els regidors i l’alcalde van dedicar tota la jornada en homenatge als observadors meteorològics

576
PUBLICITAT

-Nota del PSPV Vilafranca-

-El Grup Municipal Socialista lamenta que el portaveu de Compromís preferís la terrassa d’un bar a estar present en l’homenatge a vilafranquins que treballen desinteressadament pel poble.

El Grup Municipal Socialista de l’Ajuntament de Vilafranca manifesta la seva sorpresa pel comunicat escrit pel portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Vilafranca, Xavier Prats Fortanet, sobre la taula rodona de l’Aplec dels Ports.

El passat dia 25 l’alcalde de Vilafranca, Óscar Tena, acompanyat de la resta de regidors del Grup Municipal Socialista, i dels regidors de Compromís, entre els quals no es trobava el portaveu, van participar a les 12h a l’acte inaugural de l’exposició ” 100 anys d’observacions meteorològiques a Vilafranca “.

Posteriorment l’alcalde de Vilafranca, Óscar Tena, va tenir ocasió de conversar amb el conseller d’Educació, Vicent Marzà, a la pròpia Vilafranca. El mateix conseller, a diferència del portaveu de Vilafranca, va entendre que el poble de Vilafranca celebrava durant el dia 25 els actes del centenari de les observacions meteorològiques amb un intens programa d’actes, als quals el candidat a l’alcaldia de Compromís estava convidat i no va assistir.

Després de la inauguració de l’exposició a les sales gòtiques de l’Ajuntament de Vilafranca l’alcalde i els regidors del Grup Socialista van acompanyar a l’observador local, Ignasi Llopis, el director d’Aemet a la Comunitat Valenciana, José Ángel Núñez i als meteoròlegs Jordi Payà, Victòria Roselló i Joan Carles Fortea en una visita guiada pel casc urbà del municpi i l’estació meteorològica.

Finalment, a les 18.30h, a la Casa de Cultura, Vilafranca va retre homenatge als observadors que des de fa 100 anys han recopilat dades meteorològiques i els han transmès a l’Agència Estatal de Meteorologia. El portaveu de Compromís tampoc va assistir, tot i trobar a Vilafranca, ja que durant el desenvolupament de l’acte es trobava a la terrassa d’un conegut bar del municipi.

Els actes en qüestió van coincidir, en el temps, amb els que es desenvolupaven a Cinctorres i això va motivar que dies abans s’excusés l’assistència a l’organització de l’Aplec