El PSPV-PSOE de Morella vol seguir “fent de Morella un referent en Benestar Social”

223
Candidates del PSPV-PSOE Morella al Centre de Dia

-Nota de premsa-

Malú Blasco: “Estar al costat dels nostres veïns i veïnes ha sigut, és i serà una prioritat per a nosaltres i més en temps difícils. Ni un pas enrere, sinó uns quants endavant, en educació, formació, sanitat o ajuda als nostres majors per a una millor qualitat de vida “

El PSPV-PSOE Morella continua explicant tota la feina que s’ha fet des de l’equip de govern en aquests últims anys, així com anunciant diferents propostes que s’inclouran en el programa electoral. L’últim balanç de gestió ha estat el de l’eix “Benestar” i l’han dut a terme les candidates del PSPV-PSOE Morella Malú Blasco, Palmira Mestre i Lola Viñals.

Blasco destacava que “estar al costat de les persones és la nostra manera de ser i de fer. Les polítiques socials són per a nosaltres una prioritat i més en aquests moments. Ni un pas enrere, sinó uns quants endavant, en educació, formació, sanitat o suport a la gent gran per a una millor qualitat de vida “. A més, afegia que “Morella ha de continuar sent líder augmentat el potent estat del benestar que entre tots i totes hem aconseguit. Per a això, el suport a les famílies, amb amplis serveis de qualitat per als nostres nens i nenes i per a la gent jove són pilars bàsics “.

L’actual regidora de benestar social i número 5 a la llista del PSPV-PSOE Morella a les eleccions també assenyalava que “dues accions de govern molt importants en aquesta legislatura han sigut la potenciació del Centre de Dia, realitzant una gestió municipal de qualitat, i la d’assumir el servei de teleassistència, quan les altres administracions que eren responsables de donar aquest servei el van abandonar”. En aquest sentit també recordava tot el treball del PSPV-PSOE Morella en el rebuig a la Generalitat Valenciana en l’actual sistema de gestió dels centres de dia i residències o del NO al copagament en aquests centres.

Malú Blasco també continua reivindicant uns serveis sanitaris dignes, com el Centre de Salut Integrat i la Samu 24 hores. A l’àrea de sanitat, en aquest programa destaca la creació d’una Unitat de Respir Familiar per als caps de setmana, la reivindicació d’una Unitat Hospitalària Domiciliària i la continuació del suport a les revisions del càncer mama.

La també regidora d’igualtat també ha anunciat que posaran en funcionament el Pla Municipal d’Igualtat.

Educació

Per la seva banda, la membre de la candidatura del PSPV-PSOE Morella, Palmira Mestre, també ha explicat que “l’educació és fonamental. Aquesta legislatura hem mantingut els serveis que ens fan ser líders en benestar social i volem seguir així. Hem potenciat l’educació per a totes les edats, des dels més menuts fins als més grans”. Així, enunciava alguns serveis de gran importància, com l’Escola Infantil gratuïta, el Club, les ajudes als llibres de text o els cursos de formació i destacava que s’han iniciat altres de gran rellevància, com el Banc de Llibres, junt a l’AMPA, l’Escola Municipal d’Idiomes, l’Aula Mentor o l’anglès per als més menuts. A més, Mestre assevera que “l’educació és per a totes les edats. També donem suport a la Universitat per a majors o l’EPA o impulsem més cursos des del Centre Formatiu. En aquesta nova legislatura, l’educació tornarà a ser una prioritat”.

L’actual regidora d’educació també lamentava “el retard de les obres que ha d’executar la Conselleria d’Educació en el col·legi Mare de Déu de Vallivana. En aquesta nova legislatura continuarem exigint aquestes actuacions en l’immoble i impulsarem un Pla Municipal continu de millora en els centres educatius”.

Esport

Finalment, la número 8 a la candidatura socialista, Lola Vinyals, indicava que “ningú podia imaginar fa uns anys que l’esport a Morella viuria aquesta revolució. La construcció i potenciació aquests anys del Centre Lúdic i Esportiu ha estat clau per canviar l’oci a Morella”. Així apuntava que “anem a solucionar problemes i a seguir potenciant aquest centre esportiu amb noves sales i espais”.

En aquests últims anys, des de l’Ajuntament de Morella s’ha donat suport als clubs de futbol de Morella perquè pogueren seguir jugant a la Fàbrica Giner i es va a continuar en aquesta línia.

L’esport també genera economia. Aquests anys han nascut projectes com Morella Singletracks i s’ha consolidat Morella com a gran seu per organitzar esdeveniments. Per això, des del PSPV-PSOE es potenciaran estes qüestions.