El PSPV-PSOE de Morella dona inici a la campanya amb la tradicional penjada de cartells

135
PUBLICITAT

Rhamsés Ripollés anuncia que  l’Ajuntament de Morella es sumarà a la iniciativa, que va anunciar a nivell autonòmic Ximo Puig, de considerar famílies nombroses aquelles a partir de dos fills o filles

S’ampliaran les ajudes, descomptes en serveis municipals, així com una nova bonificació de l’IBI per a les famílies nombroses

Demà dissabte tindrà lloc l’acte central de campanya amb la presentació de la candidatura ‘Un equip per Morella’

Avui s’inicia la campanya electoral de les eleccions municipals i autonòmiques del 28 de maig. La candidatura del PSPV-PSOE Morella ho ha fet amb la tradicional penjada de cartells en la Plaça Colom.

En la trobada de la candidatura ‘Un equip per Morella’, l’alcalde i candidat a l’alcaldia, Rhamsés Ripollés, ha aprofitat per traslladar i explicar unes de les primeres propostes que posaran en marxa en la nova legislatura.

Ripollés ha destacat que ‘’en el nostre projecte el suport a les famílies, el foment de la natalitat i el reforç i ampliació del serveis educatius i que afavoreixen la conciliació familiar i laboral és fonamental. En estos quatre anys hem fet un gran treball en esta línia i ara tenim ambició de dur-ho encara més endavant.’’ A més ha afegit una novetat important anunciant que ‘’l’Ajuntament de Morella s’adherirà a la iniciativa que fa pocs dies ha anunciat el nostres president, Ximo Puig, de considerar famílies nombroses aquelles a partir de dos fills o filles’’. I ha explicat ‘’això ens permetrà traslladar a més famílies, en tot allò que és competència municipal, més ajudes, més descomptes en tots els serveis municipals i el Carnet+3, així com aplicar una nova bonificació a l’impost de l’IBI per a totes les famílies nombroses’’.

Per altra banda, cal recordar, que demà dissabte a les 19h en el Teatre Municipal tindrà lloc l’acte central de campanya amb la presentació de la candidatura ‘Un equip per Morella’. En l’acte, a més de les persones que integren la llista del PSPV-PSOE per a l’Ajuntament de Morella, participarà també el morellà i candidat a les Corts Valencianes, Ernest Blanch.